BOLIGALARM

Alarm

Brann og innbruddsalarm er noe vi mener alle hjem bør ha, da dette sikrer verdier på en slik måte at du kan føle deg trygg om uhellet skulle være ute. Sensorer med kamera og smarte røykvarslere vil sørge for at alarmstasjonen kan ta en korrekt vurdering ut i fra alvorlighetsgraden og sende eller kontakte riktig instans. Ajax sitt innovative og smarte røykvarsler system kan skille mellom falske og reelle hendelser. Og du vil få tidlig varsling på din smart enhet eller via alarmstasjon.

Ved brann handler det om minutter og sekunder, tidlig varsling øker sjansen for at du og din familie kommer dere ut i tide. Derfor er det viktig at du velger riktig type varslere og at de henges opp på riktige plasser. Dette hjelper vi deg med. 


Trygghet

Du skal alltid føle deg trygg med vårt system enten om det er med automatiske varslinger eller om du selv må trykke inn en alarm manuelt, så vil du få hjelp umiddelbart.

Via appen på din smart telefon kan du forhåndsinnstille panikk alarm, denne kan vi levere også i fysisk enhet som du kan ha på deg eller eventuelt ved nattbordet. 

Vi har også et stort utvalg av kamerasystem og smarthus-løsninger som kan brukes sammen med alarmanlegget via Ajax security system.


Pris

Vi er konkurransedyktige på pris og leverer ett av markedets rimeligste månedspris slik at du får forutsigbarhet. Det er en mindre bekymring å tenke på. Fra 379,- i måneden vil du få et alarmsystem som fungere optimalt i ditt hjem, vi skreddersyr alt etter en hyggelig befaring og etter ditt behov. Vi ser frem til og snakke med deg.